DOSTAVA I ISPORUKA

Naručivanje

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u Konvertibilnim markama, s PDV-om.
Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u korpu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

Dostava

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavca kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio, prodavac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova nastalih prilikom isporuke.

Prodavac se obavezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija.

Koji je način dostave?

Kada naručujete proizvod u online trgovini, unesite tačne podatke i naručeni artikli će doći na vašu kućnu adresu. Dostava putem brze pošte.

Koji su troškovi dostave?

Troškovi dostave za sve narudžbe iznose: 7 KM (sa PDV-om).

Koji je prosječan rok za dostavu?

Rok dostave za robu kupljenu u našem web shopu je 3-7 radnih dana.
Obično je to u roku od 2 dana (npr… roba se pošalje u ponedjeljak u utorak je kod Vas)
Rok počinje teći kada narudžbu potvrdi Online trgovina ili prvog radnog dana nakon podnošenja naloga.