MELATONIN

11.50KM

Kategorija:

Opis

Osnovne informacije za melatonin:

Melatonin proizvod posebno se preporučuje za osobe koje se
bore s problemima spavanja, radeći u načinu rada s
promjenama, putovanjima i vremenskim zonama koje se
često mijenjaju. Melatonin dodatno pomaže smanjiti
oksidativni stres.

Pomaže u skraćivanju vremena potrebno za san,
Pomaže u poboljšanju ukupne kvalitete spavanja,
Korisna u olakšavanju subjektivnog osjećaja
iznenadne promjene sindroma vremenske zone.

PAKIRANJE / VELIČINA / SERVIRANJA

180 TABLETABOČICI/
180 SERVIRANJA

PREPORUKA ZA KORIŠTENJE:

1 TABLETA Popiti jednu tabletu 30 minuta prije spavanja.

Melatonin je hormon koji proizvodi epifiza, ali i neki drugi organi. Organizam zdrave osobe luči ga nekoliko sati tijekom noći i njegova veća prisutnost zaslužna je što ćemo utonuti u san. Kao dodatak prehrani koristi se u tretmanu nesanice, isprekidanog sna te poremećaja sna uslijed nagle promjene vremenskih zona (“Jet Lag”). Otpuštanjem melatonina u organizam epifiza regulira unutrašnji sat koji upravlja prirodnim tjelesnim ritmom. Sposobnost melatonina da upravlja našim unutrašnjim satom sugerira da je melatonin “kronobiotik”, supstanca koja pobuđuje i potencijalno normalizira biološki ritam i podešava “tajming” ostalih važnih bioloških procesa i biomolekula (hormona i neurotransmitera) koji reguliraju mnoge druge procese. Brojne kliničke studije potvrđuju da melatonin može skratiti vrijeme potrebno da zaspemo, utjecati na tijek, kvalitetu i trajanje sna.

Pogodan je za osobe koje imaju problema utonuti u san i tijekom noći se bude.  Pridodani vitamin B6 osigurava kvalitetniji san i omogućava da se probudimo svježi i odmorni.

Regulira ciklus spavanja i buđenja. Natrol Melatonin u tabletama omogućava da brže zaspemo i bolje spavamo. Sadrži veću količinu vitamina B6 koji pomaže organizmu da proizvede vlastiti melatonin. Vitamin B6 doprinosi funkcioniranju živčanog sustava pa se budimo relaksirani i odmorni.

Dobar san je izuzetno važan za zdravlje organizma. Loše spavanje može utjecati na procese učenja, memoriranja, rješavanja zadataka, ali i na pojavu pretilosti. Nedostatak sna može uzrokovati nagle promjene raspoloženja i rastresenosti. Važan je za dobar imunitet.

Ostale proizvode pogledajte ovdje.

Naša kompanija GEMEX d.o.o. radi samo sa najboljim proizvođačima.

Psjetite nas na facebooku ili instagramu  povežite se sa nama.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MELATONIN”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *