FAT BURNER eXtreme

32.30KM

Opis

Osnovne informacije Fat Burner:

Fat Burner eXtreme je pripravak s neobičnom
kombinacijom prirodnih tvari koje podržavaju i ubrzavaju
proces lipolize, tj. razgradnju i izgaranje masnog tkiva i
pomažu u održavanju zdrave tjelesne težine.

Inhibira apetit za visokokaloričnim grickalicama,
Stimulira metabolizam,
Podržava proces lipolize,
Podržava smanjenje masti,
Stimuliše organizam,
Poboljšava raspoloženje,
Podržava fizičku i mentalnu aktivnost,
Podržava održavanje zdrave tjelesne težine.

PAKIRANJE / VELIČINA / SERVIRANJA

90 KAPSULA U BOČICI/
90 SERVIRANJA

PREPORUKA ZA KORIŠTENJE:

Piti 3. kapsule dnevno sa vodom.

U JEDNOM SERVIRANJU (3 KAPSULE)

500 mg L-tirozin
300 mg L-karnitin tartrat
200 mg Ekstrakt zelene kafe u zrnu
200 mg Ekstrakt čaja od zelenog lišća
200 mg Ekstrakt korijena đumbira
200 mg Kofein
150 mg Ekstrakt sjemenki afričkog manga DER 10: 1
50 mg Lišće i stabljika panax ginsenga ekstrakt
20 mg Ekstrakt plodova crne paprike
100 mg Hrom

Ostale proizvode iz kategorije suplementi za trening pogledajte ovdje.

ČETIRI RAZLOGA ZAŠTO SU FAT BURNER-I KORISNI:

1. GLAD

Prva stvar koju trebate shvatiti kod fat burnera je ta da oni nisu ovdje samo zato da bi pomogli vašem tijelu „spaliti masnoće“ – dobro, jesu, samo dolaze ondje preko različitih mehanizama. Termogenici, varijacija fat burnera na koje se najčešće misli, zapravo djeluju na način da pomažu ubrzati metabolizam, odakle direktno pomažu i vama u spaljivanju više masti.

Drugi, međutim, djeluju indirektno. Osjećate li glad koja jednostavno ne želi prestati dok ste na dijeti? Možda je ta glad toliko jaka da to uopće nije ni brza hrana za kojom čeznete, nego hrana, prava pravcata hrana? I tu završava svaka priča. Kada vam se dogodi ovo, imajte pri ruci nekoliko mrkvi i sličnog povrća.

Ako je ovo vaš scenarij, fat burner će djelovati prilično dobro jer će služiti kao utaživač gladi. Kada se želudac utiša, lakše ćete podnijeti dan.

2. ENERGETSKE RAZINE

One imaju smisla samo onda kada ste na hipokalorijskoj dijeti, što apsolutno morate biti ako se nadate istopiti masnoće. Energetske razine moraju patiti. Nakon svega, konzumirate manje hrane, odnosno energije što podrazumijeva i manje mišićne energije.

Fat burneri imaju različite sastojke. Kofein je jedan od njih i može poprilično dobro poslužiti za povećanje energetskih razina bez opskrbe tijela kalorijama.

Više energije znači i bolje treninge, ili još bolje, intenzivniji treninzi znače veće šanse da ćete zadržati svo ono mišićno tkivo za koje vam je trebalo toliko vremena da stavite na svoj tjelesni okvir.

3. POBOLJŠANE KONCENTRACIJSKE RAZINE

Pojedini individualci, nakon upotrebe fat burnera tokom nekoliko dana, isto tako osjećaju i povišenu razinu koncentracije. I dok ovo nije direktno povezano s vašom sposobnosti sagorijevanja masnoća, kao što već znate, kada konstantno mislite na svoju prehranu i trening, a također pokušavate ne misliti na hranu koju ne smijete ni vidjeti, teško je ne biti koncentriran.

Uzimanje fat burnera može primiriti velika odstupanja koncentracije, tako da se možete usmjeriti na posao i bilo koji drugi mentalni zadatak koji morate izvršiti.

4. POBOLJŠAVAJU UKUPNO ZDRAVLJE

I posljednje, još jedan razlog koji biste trebali uzeti u obzir je raznolikost fat burnera budući da neki od njih sadrže sastojke koji mogu biti zdravstveno korisni. Na primjer, mnogi fat burneri na tržištu sadrže yohimbin, koji istovremeno djeluje kao spaljivač tjelesnih masti, ali i kao supstanca koja povećava protok krvi prema ekstremitetima.

Još jedan primjer čestog sastojka fat burnera je ekstrakt zelenog čaja. Kao što ste svi već čuli, ovaj sastojak ima nebrojive blagonaklone učinke, a jedan od njih je i antioksidativno djelovanje.

Naša kompanija GEMEX d.o.o. radi samo sa najboljim proizvođačima.

Psjetite nas na facebooku ili instagramu  povežite se sa nama.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “FAT BURNER eXtreme”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.