ABSOLUTE JOINT

45.20KM

Kategorija:

Opis

ABSOLUTE JOINT je kompletna formula koja sadrži sve bitne sastojke koji su
neophodni za podršku zdravlju zglobova i mišićno-koštanog
sistema.
Ovaj proizvod je također bogat vitaminima i mineralima, koji
imaju jak učinak na zglobove. Lako se apsorbira i dolazi sa
okusom maline.
Sadrži bioaktivni kolagen, glukozamin, hondroitin,
hijaluronsku kiselinu,
Doprinosi stvaranju tkiva u tijelu,
Održava snagu i fleksibilnost vezivnih tkiva,
Sadrži dodatno vitamine i minerale.

OKUS:
Malina

PAKIRANJE / VELIČINA / SERVIRANJA

400 g. U KANTICI /
40 SERVIRANJA

PREPORUKA ZA KORIŠTENJE:
Jedno serviranje dnevno. Promiješati 10 g praha u
200 ml vode. Konzumirajte odmah nakon pripreme.

Zašto nam treba Absolute Joint?

Ljudsko tijelo ima više od 100 zglobova, koji su prilikom svakodnevnih izazova izloženi velikom stresu. Vezano uz ovu činjenicu statistika kaže da su bolesti koštano-zglobnog sustava među najčešćim razlozima za posjet liječniku u razvijenim zemljama. Učestalost ovih bolesti može se objasniti sve dužim životnim vijekom , ali i suvremenim nezdravim načinom života te štetnim utjecajima iz okoline.

Naporni sportski treninzi s utezima, prekomjerna tjelesna težina, sjedilački način života, krivo držanje, razne vrste rekreacije ili sporta koji opterećuju zglobove, glavni su uzročnici oštećenja zglobova. Nažalost, dok su zdravi i osiguravaju bezbolne pokrete ne poklanjamo im preveliku pažnju. No ako ih adekvatno ne hranimo i čuvamo s vremenom će se prije ili kasnije javiti simptomi kao znakovi trošenja zglobova, poput boli pri kretanju, oticanja i zategnutosti mišića. Većina će tek tada reagirati i poduzeti razne mjere da te bolove spriječi i da zglob opet vrati u normalnu funkciju, no oni svjesni rizika koje im sport i sportski način života nosi mjere prevencije i zaštite poduzet će mnogo ranije.

S godinama je nekako prihvatljivo da nam kosti i zglobovi postaju slabiji i osjetljiviji, no nedavna studija koju su proveli britanski znanstvenici pokazala je da zglobovi stare brže od ostatka tijela. Tako prosječna osoba ima zglobove 12 godina starije od njihove stvarne dobi, pokazala je studija provedena na čak 13000 ljudi.

Kada je riječ o dodacima prehrani odnosno različitim suplementima poprilično smo skloni puno pažnje i novaca uložiti u one koji će nam pomoći u povećanju mišićne mase, smanjenju masnoća ili povećanju energije, a malo tko će obratiti pozornost na one preparate koji nam pomažu u očuvanju zdravlja.

No jedan od osnovnih dodataka prehrani sportaša koji nikako nije poželjno izostaviti iz svakodnevne konzumacije je formula za očuvanje i regeneraciju zglobova koja vam je prijeko potrebna ako se svakodnevno izlažete različitim fizičkim naporima.

Današnje tržište nudi čitavu kolekciju različitih preparata za jačanje i regeneraciju koštano-zglobnog sustava stoga je potrebno biti jako oprezan kako pri odabiru samog proizvoda, tako i pri izboru brenda.

A jednom kad ste se odlučili potpomognuti malo svoje zglobove nekim od suplemenata, postoji nekoliko sastojaka o kojima valja voditi računa.

Ostale proizvode iz kategorije suplemenata za trening pogledajte ovdje.

Naša kompanija GEMEX d.o.o. radi samo sa najboljim proizvođačima.

Psjetite nas na facebooku ili instagramu  povežite se sa nama.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ABSOLUTE JOINT”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.